WORKSHOPS

Ro i vildnisset

Ingen kommende datoer pt

Tilbage til naturen

Ro i vildnisset retreat er for dig der:

 • Er kvinde og længes efter et liv, der er mere simpelt.
 • Gerne vil føle dig sikker på dig selv.
 • Har lært at arbejde, men mistet evnen til at gå hjem.
 • Føler du ofte er helt udkørt om aftenen.
 • Tænker på arbejdet, når du har fri.

Du vil gerne:

 • Have adgang til at komme til stede med familien præcis når du vil.
 • Finde ro i en travl hverdag.
 • Føle at du har balance mellem familie og arbejde.
 • Slippe den dårlig samvittighed.
 • Vil lære at lytte til din krop og slippe tankemylder.

Hvad er Ro i vildnisset?

Ro i vildnisset er én dag og én nat i naturen hvor du lærer at finde ind til den ro du altid har med dig, men som du ofte føler, du ikke har adgang til.

Programmet står på undervisning, som vil inspirere dig til ro og glæde langt ind i din hverdag.

Vi tager din personlige udvikling med ud i naturen, så du kan slappe af og få udbytte af roen og tilstedeværelsen med det samme.

Vi har fuld adgang til både strand og skov som vil blive brugt i undervisningen.

Du får:

En dag og nat i naturen på én af landets smukkeste shelterpladser: Professorens Plantage, 8 km syd for Sæby.

Fuld (lækker og nærende) forplejning. Vi skal selvfølgelig have mad over bål (men ikke grillmad).

Adgang til at mærke din krop i stilhed fra trafik, og til duften af lund.

 

Din undervisere er:

Mastercoach og hypnoterapeut, Lykke Marianna Bak

Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender Lykke til at være hårdfør, at tage sig sammen og finde løsninger – på ALT.

Men bag hårdheden fandt Lykke også en bagside: At hårdheden og fikser-genet også skyggede for muligheden for at være 100% til stede. For ‘at være til stede’ rimer ikke på ‘kontrol’.

Med hendes hårdførhed og uddannelse som coach, synes hun det burde være nemt at opnå hvad som helst. Men hun oplevede, at uanset hvor meget hun knoklede, så var der steder i hendes liv hvor hun ikke rykkede sig. Fx blev hendes tro på sig selv ikke bedre, hun kunne stadig ikke sige fra og hverdagen blev dulmet i SOME.

Derfor satte hun sig for at finde en løsning på hvorfor vi mennesker ofte har båden viden og ressourser, men ofte ikke formår at sætte handling bag – i hvert fald ikke i længden. Og det er den unikke formel hun giver videre til dig, så du kan opleve en frihed og ro du kan tage med langt ind i din hverdag.

Erhverscoach og ekspert i Human Design, Isobel Sommer

Isobel giver et indblik i din energitypes gaver, og guider dig til hvordan du lettere kan opnå dine mål. Hvordan du lytter til din krop som har de rigtige svar – i stedet for det som din hjerne fortæller dig. Det giver et lækkert samspil med Lykkes oplæg om hvordan du kobler din hjerne og dit hjerte sammen. Derfor er Isobel også min wingman under hele begivenheden. Isobel coacher og rådgiver i erhvervslivet, men har også private i coaching forløb med human design for højere selvværd. Læs mere om Isobels arbejdsmetoder under hendes kursusforløb her: https://lysdinvej.dk/kurser/

Personlig udvikling under åben himmel.
Med moder natur som undervisningslokale.

Praktisk

Dato: Der er pt ingen planlagte workshops

 • Du tager selv telt med (eller booker telt + 1000,- pr. telt).
 • Der er adgang til rent vand og rigtige toiletter med håndvask og sæbe.
 • Vi skal bo ca. 150 m. fra parkeringspladsen.
 • Jeg vil altid anbefale, at du tager din egen pude med, et ekstra tæppe og en luftmadras, for at få den allerbedste nattesøvn.
 • Dine undervisere er mastercoach og hypnoterapeut, Lykke Marianna Bak og erhverscoach og ekspert i Human Design, Isobel Sommer. 

Pris 3.500,-

En metode der virker

Workshoppen er bygget op om en unik og gennemtestet metode, så du får adgang til at kunne være nærværende og slippe arbejdet når du er hjemme og uden at gå på kompromis med dine drømme om også at have et meningsfyldt arbejde.

Dette er for dig (og jer), der er klar til at ændre små ting, som skaber en stor effekt. Derfor hedder metoden domino-metoden.

Jeg kommer ud til jer og inspirerer til hvad der kan blive muligt. Her vil der være fokus på hver af jeres personlige ønsker om at kunne skabe balance mellem job og familie, og føle sig nok som mor, leder og hustru.

Sammen laver vi en plan for hvordan det I ønsker, bliver virkeligt.