FOREDRAG

Foredrag:

Bag enhver god beslutning

Du ved det godt.
Du gør det bare ikke.

Heller ikke de der bittesmå ting, som du ville elske at gøre, og som ville gøre livet en hel del sjovere.

Måske er det at bevæge dig mere, grine mere, tage fat i den der gamle hobby, tro mere på dig selv, droppe den dårlige samvittighed, eller komme mere ud i naturen.

Hvorfor sker der ikke altid noget, når vi forsøger at ændre ting i vores liv?

Vi er jordens mest intelligente væsener. Det burde da være nemt!

Men der er en grund til, at vi mennesker gør som vi gør – og ikke altid gør som vi ønsker.

Det ligger dybt i os.

Så dybt at det påvirker vores celler.

Men det ændrer ikke ved, at det alt for ofte føles som et nederlag at vide alt det, man kan gøre, men så alligevel ikke lykkes med at gøre det.

Du har ikke brug for mere viden.

Du har brug for at kunne omsætte den viden du allerede har – og en lille smule forståelse for hvorfor du reagerer som du gør.

Og der er en rigtig god grund til, at det ikke er så nemt, som det virker.

I dette foredrag vil Lykke give dig de 5 skift der skal til, for både at forstå hvorfor du ikke gør som du gerne vil,og hvordan du ændre det.

Foredrag:

En time mere

Hvis der er én ting, som går igen hos kvinder, der er både mor og leder, så er det, at de ønsker at have flere timer i døgnet. Flere timer i døgnet og evnen til at lukke ned for arbejdet, når de er kommet hjem.

  • Men hvordan får man lige flere timer i døgnet, når der kun er 24?
  • Og hvordan lukker man ned for det arbejde, som foregår i hovedet efter arbejdstid, og åbner for nærværet med børn og mand?

Som tidligere konstabel i militæret og udsendt, kender jeg til at være hårdfør, at tage mig sammen og finde løsninger – på ALT.

Det er en kæmpe superkraft, som jeg er meget taknemmelig for!

Men bag hårdheden fandt jeg også en bagside: At hårdheden og fikser-genet skyggede for muligheden for at være 100% til stede og nærværende og endda være hjertevarm overfor mig selv og andre.

Det var først da jeg forstod, at den hårdhed var en del af mig, men ikke hele mig, at jeg kunne give mig selv lov til at slippe to-do- og ta-da-lister og være til stede, der hvor jeg var.

Det gjorde, at jeg ikke længere manglede en time mere.

I det her foredrag om hvordan du får en time mere i døgnet, vil jeg give dig konkrete metoder til at kommunikere med din hjerne, så den arbejder for dig og ikke mod dig. Du vil også høre om hvordan det at ønske sig mere tid, i virkeligheden er en hæmsko for netop at få følelsen af mere tid. Endelig åbner vi op for hvordan du kan integrere din stærke side med alle dine sider.

Din underviser:

Mastercoach og hypnoterapeut, Lykke Marianna Bak

Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender Lykke til at være hårdfør, at tage sig sammen og finde løsninger – på ALT.

Med hendes hårdførhed og uddannelse som coach, synes hun det burde være nemt at opnå hvad som helst. Men hun oplevede, at uanset hvor meget hun knoklede, så var der steder i hendes liv hvor hun ikke rykkede sig. Fx blev hendes tro på sig selv ikke bedre, hun kunne stadig ikke sig fra og hverdagen blev dulmetiSoMe.

Derfor satte hun sig for at finde en løsning på hvorfor vi mennesker kan havebåde viden og ressourcer, men ofte ikke formår at sætte handling bag – i hvert fald ikke i længden.

Hvorfor bliver vi ved med at klø på selvom stressen banker på?

Hvorfor drømmer vi om at tro på os selv, mens vi taler os selv ned?

Hvorfor vi snakker om at løbe en tur, men så alligevel ikke kommer afsted?

Det er den løsning giver hun videre til dig, så du kan opleve den frihed og ro der opstår når du bruger den viden du allerede har.

Kommende foredrag