OM
LYKKE
MARIANNA

Lykke Marianna Bak

Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender jeg til at være hårdfør, at tage mig sammen og finde løsninger – på ALT.

Det er en kæmpe superkraft, som jeg er meget taknemmelig for!

Men bag hårdheden fandt jeg også en bagside: At hårdheden og fikser-genet skyggede for muligheden for at være 100% til stede og nærværende og endda være hjertevarm over for mig selv og andre.

Det var først da jeg forstod, at den hårdhed var en del af mig, men ikke hele mig, at jeg kunne give mig selv lov til at slippe to-do- og ta-da-lister og være til stede, der hvor jeg var. Med den indsigt fulgte en enorm frihed og energi – og det er den jeg giver videre i mine forløb.

Baseret på min baggrund som coach, leder og projektleder, skaber jeg den klare proces der skal til for,
at du føler, at du lykkes som mor, leder og hustru.

Det har altid været en naturlig del af mig, at finde måder at optimere min livnydelse – Jeg vil lege, gine højt og føle mig selvsikker, og jeg hjælper andre kvinder med at gøre det samme.

Når noget føltes tungt i en lang periode, føltes det som at jeg bare MÅTTE gøre noget ved det – og gerne i går. Det har gjort mig søgende efter at finde de mest effektive måder at skabe nærvær, glæde og overskud.
– måder som virker og er permanente.
Det er de metoder jeg bruger i alle mine forløb.

Der er så meget godt til os, når vi tør række ud efter det.

Certificeringer & kurser

  • Hypnotearpeut, RTT (Rapid Transformational Therapy)
  • Underviser og mentor
  • Medafhængighed ved ISP
  • Coachmentor
  • Uddannet coach (2014) & mastercoach (2015)

Personligt

Entusiast, nysgerrig, mor til 2, veteran, vinterbader, livsnyder og all around motionist. Jeg drives af dybden og ærligheden i menneskelige relationer og følelsen af at det er mig, der træffer mine egne valg – og ikke min fortid.