Workshop viser: Sådan får du mere tid og energi som mor og leder

på 4 dage lærer du præcist hvordan du kan sætte klare grænser, så du kan få mere tid og energi til de ting, som er vigtige for dig - så du kan lave banebrydende fremskridt

workshoppen er for dig:

Har gjort det til en vane at tilsidesætte dig selv

Du er der for alle andre, tager opgaver på arbejdet og har overblikket i hjemmet. Men når det kommer til dig selv, får du ikke sagt fra og nu er du træt og savner overskud.

Får dårlig samvittighed når du gør ting for dig selv

Når du mærker at du gerne vil sige fra, får du dårlig samvittighed og så gør du det alligevel ikke. Det tager din energi, men du ved ikke hvad du skal gøre ved det.

Du savner at føle dig glad over alt det du har

Føler, at du har så meget at være glad for, men du har svært ved at mærke det, og du savner den glæde du føler burde være der.

Du vil i stedet gerne:

Kunne holde fri når du har fri og være nærværende med din familie

Have mere tid og energi i hverdagen

Føle overskud til at tackle hverdagsudfordringer

vigtige datoer:

17, 19, 21 og 23 april 2023 kl. 14 Er kurset live. Kan du ikke være med kan du gense undervisningen som kun tager 20-30 minutter.

Fredag d. 21 arbejder vi med din underbevidsthed. Derfor tager undervisningen 40-50 minutter. Kurset slutter d. 24 kl. 24. Kurset er gratis, men jeg tager et depositum på 750,- som du får tilbage når du er færdig med kurset.

Hvorfor skal jeg betale, hvis det er gratis?
Jeg laver den her undervisning for dig der VED, at du vil have mere tid og energi som mor og leder. Det er for dig, der ikke vil nøjes mere. Det får du kun ved at gennemføre kurset. Med et depositum forpligter du dig til at gennemføre. Samtidig skaber jeg plads til dem der virkelig gerne vil skabe en forandring, mens dem der ikke er helt sikre ikke tilmelder sig. Når du har gennemført kurset, får du dine penge retur. Gennemfører du ikke kurset inden d. 24 kl. 24 er pengene tabte. Du har altså 8 dage til at gennemføre 4 dages kort undervisning á 30-40 minutter.